• Servicii si specializari medicale

    oras

  • Anunturi

    Oras

Cabinete-medici.ro > Despre noi

Despre noi

    Cabinete-medici.ro este cea mai completa platforma de promovare medicala on-line, este un portal medical complet care doreste sa vina in ajutorul  tuturor  celor care sunt  in cautarea unei farmacii, cabinet medical sau clinica medicala. Portalul a aparut ca o necesitate, ca urmare a dezvoltarii tehnologiei si totodata a relatiei om-calculator-internet. Intr-un secol in care timpul  este  mult  mai scurt, petrecem foarte mult timp la munca si de cele mai multe ori uitam ca sanatatea este foarte importanta, ajungem  sa  ne  imbolnavim, dar  nu  mai  avem  timp sa mergem  sa  cautam medicul  potrivit  sau  o farmacie apropiata de noi. Aici intervine internetul, o modalitate simpla, si in ziua de azi la indemana aproape oricui, de a gasi ceea ce cautam doar cu ajutorul unui click.

      In cadrul acestui portal veti putea gasi cea mai completa baza de  date a  cabinetelor medicale   din  Romania,  cu informatii  care va  vor  ajuta in alegerea medicului potrivit. De asemenea, ca si  medic veti avea posibilitatea de a va inscrie alaturi de celelalte cabinete medicale, facandu-va cunoscut pacientilor care folosesc internetul ca sursa de informare. Totodata se pot posta gratuit anunturi medicale si articole medicale.

      Intentia acestui portal de medicina este de a intari contactul  dintre  pacient si  medic, de a  determina  oamenii sa  se  adreseze  medicului de la aparitia  primelor  simptome si semne ale bolii. Un control medical periodic este o necesitate, de  aceea sfatul nostru este  sa  acordati o foarte mare atentie oricaror semne de boala si sa alegeti medicul potrivit pentru a va prezenta la un consult medical.

                                              Cu stima, echipa cabinete-medici.ro !


Recuperare Medicala

Cabinet Recuperare Medicala CENTURION X MED

Cabinet Recuperare Medicala CENTURION X MED

Iasi
0746 - 036 448

Gimnastica medicala. Electroterapie. Pat Jad. Tratamente gratuite asigurati

Homeopatie

Cabinet Homeopatie si Acupunctura Dr. Cristina Hanganu

Cabinet Homeopatie si Acupunctura Dr. Cristina Hanganu

Sector 5
0720-445 532
www.perfectmed.wordpress.com

Dietoterapie Acupunctura Cupping

Diabet si Nutritie

NUTRISTYLE CENTER

NUTRISTYLE CENTER

Iasi
0745 - 086 082/ 0749 - 800 712
www.cabinetnutritieiasi.ro

Centre Infrumusetare

BIOTHECARE ESTETIKA

BIOTHECARE ESTETIKA

Sibiu
0744 920 003 / 0369 435 683
www.biothecareestetika.com

Chirurgie Estetica

Clinica SUSANU CLINIC - Dr. Sidonia Susanu

Clinica SUSANU CLINIC - Dr. Sidonia Susanu

Iasi
0730 - 787 268
www.susanuclinic.ro

Aparatura medicala medco