• Servicii si specializari medicale

    oras

  • Anunturi

    Oras

Cabinete-medici.ro > Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Contract de Publicitate www.cabinete-medici.ro

1. OBIECTUL CONTRACTULUI

1.1 FURNIZORUL postează pe site-ul www.cabinete-medici.ro  pentru client reclama pentru unitatea/unităţile medicale specificate de acesta sau anunţuri medicale, în scopul de a informa despre existenţa şi activitatea clientului.

1.2 Conţinutul şi detaliile pentru reclama online sau anunţurilor medicale sunt prezentate în Oferta de Publicitate de pe site-ul www.cabinete-medici.ro

2. OBLIGAŢIILE PRESTATORULUI

2.1. Să afişeze pe site-ul www.cabinete-medici.ro reclamele online sau anunţurile medicale solicitate de client cu opţiunile stabilite de comun acord cu reprezentantul acestuia, în termen de 5 zile lucrătoare de la îndeplinirea cumulativ de către client a condiţiilor prevăzute la punctul 3 paragraful 1.

2.2. Să păstreze active reclamele online şi anunţurile medicale cu opţiunile în forma din Contract şi pentru perioada stabilite în prezentul contract.

3. OBLIGAŢIILE CLIENTULUI

3.1.1. Să trimită prin e-mail, poştă, sau prin intermediul agenţilor de vânzări detaliile complete pentru afişarea reclamei online sau anunţurilor medicale dorite.

3.1.2  Să achite integral valoarea contractului.

3.2.  Să işi asume integral responsabilitatea pentru materialele şi datele pe care le solicită să fie afişate pe site-ul www.cabinete-medici.ro.

3.3. Să notifice, după încheierea contractului în scris (prin e-mail) prestatorul de solicitarea de modificare a contractului în ceea ce priveşte imaginile, textul, descrierea unitatii medicale, lista de produse şi servicii, orele de program, modalităţile de plată şi domeniul de activitate.

3.4. Modificarea contractului se va face cu acordul ambelor părţi.

3.5. Prima modificare a contractului şi anexelor, solicitată de client va fi gratuită.

3.6. Începând cu a doua modificare a contractului solicitată de client, se vor percepe preţurile corespunzatoare fiecărei modificări, practicate de prestator la data solicitării, cu excepţia: adresă, numere de telefon, e-mail si adresă website.

4. PREŢ ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ

4.1. Contravaloarea serviciilor oferite de FURNIZOR se plăteşte agentului de vânzări sau prin virament bancar. Contravaloarea serviciilor este specificată in formularul de comandă.

4.2. Preţul este achitat în lei agentului de vânzări sau prin virament bancar.

5. DURATA CONTRACTULUI ŞI CONFIRMAREA AFIŞĂRII

5.1. Contractul se consideră încheiat de la data primirii de către Prestator a Formularului de Comandă semnat de către client şi este valabil un an de zile de la data afişării pe site-ul www.cabinete-medici.ro a reclamelor sau anunţurilor  medicale prevăzute în Formularul de Comandă. Dacă dupa 12 luni de zile de la încheierea contractului clientul nu solicită incetarea contractului, acesta se va prelungi automat cu încă 6 luni de zile.

5.2. Data postării reclamelor sau anunţurilor medicale pe site-ul www.cabinete-medici.ro va fi notificată de către FURNIZOR clientului printr-un email sau telefonic, în situaţia în care clientul nu deţine o adresă de e-mail.

5.3. Clientul este obligat să confirme postarea reclamelor sau anunţurilor medicale pe site-ul www.cabinete-medici.ro, prin e-mail sau telefonic, în situaţia în care nu deţine o adresă de e-mail, în termen de cinci zile de la primirea notificării prevazută la punctul 5 paragraful 1.

5.4. Clientul este obligat să declare că recunoaşte postarea reclamelor sau anunţurilor medicale prevăzute în Formularul de Comandă la Contract, pe site-ul www.cabinete-medici.ro, iar în caz contrar, este obligat să notifice FURNIZORUL.

6. ÎNCETAREA CONTRACTULUI

6.1. Contractul încetează la termen.

6.2. FURNIZORUL poate rezilia unilateral contractul, în următoarele situaţii:

  1. în cazul neîndeplinirii obligaţiilor de plată la termenele prevăzute în Formularul de Comandă, contractul încetează de plin drept, fără intervenţia instanţelor de judecată şi fără îndeplinirea altor formalităţi, iar anunţurile vor fi scoase de pe site.

2. în cazul nepredării de către client, în termen de 30 de zile de la încheierea contractului a datelor complete necesare reclamelor sau anunţurilor medicale ce fac obiectul contractului.

6.3. Contractul nu poate fi modificat unilateral, după ce anunţul a fost publicat pe site, decât cu respectarea clauzelor contractuale sau cu acordul ambelor parţi.

7. ALTE CLAUZE

7.1. FURNIZORUL îşi rezevă dreptul de a modifica formatul reclamelor şi anunţurilor medicale domeniile de activitate şi orice alte caracteristici ale serviciilor online cu notificarea prealabilă a clientului.

7.2. FURNIZORUL  îşi rezervă dreptul de a modifica site-ul www.cabinete-medici.ro şi dreptul de a decide ordinea de afişare pe site, fără notificarea prealabilă a clientului.

7.3. Clientul declară că:

  1. anunţurile pe care le cere a fi publicate, cuvintele sau grafica respectă prevederile legale, nu prejudiciază în niciun fel şi îşi asumă întreaga răspundere pentru forma şi conţinutul acestora, garantându-l pe prestator în acest sens.
  2. este de acord ca datele şi informaţiile din anunţurile conţinut (text şi grafica) precum şi datele sale de identificare să fie stocate, prelucrate şi făcute publice. Este de acord să primească informaţii cu caracter comercial, prin orice mijloace de comunicare, ce nu necesită intervenţia unui operator.

 

8. CORESPONDENŢA

Adrese de contact, telefon, e-mail:

Prestator: Suceava, B-dul PREFECT GAVRIL TUDORAŞ, Nr. 30, Bloc E4, Scara B, Etaj 4, Apartament 10, Judeţul SUCEAVA

Telefon:  0746 954 857

e-mail: office@cabinete-medici.ro

Client: conform datelor de identificare din Formularul de comandă.

 

Termeni si conditii – www.cabinete-medici.ro

Pentru utilizarea site-ului www.cabinete-medici.ro si a serviciilor oferite este necesar sa acceptati termenii si conditiile impuse.

1. Site-ul www.cabinete-medici.ro ofera utilizatorilor informatii despre cabinetele medicale. farmaciile, centrele de infrumusetare, saloanele de masaj, sali de fitness din Romania, despre serviciile oferite de acestea si va ajuta sa le localizati pe baza adreselor de contact prezentate sau prin localizarea pe harta.

2. Continutul www.cabinete-medici.ro nu poate fi modificat, reprodus sau transferat fara acordul dat in scris de catre I.I.STRACHINARIU LAURA ELENA.

3. Intrucat in cadrul prezentarii fiecarui cabinet medical exista o sectiune de comentarii si evaluare din partea utilizatorilor, www.cabinete-medici.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul publicat de catre acestia; ne rezervam dreptul de a nu publica comentariile care au un continut obscen, injurios sau discriminatoriu.

4. In cadrul portalului www.cabinete-medici.ro utilizatorul este nevoit de a-si crea un cont pentru a putea comanda cupoane de reducere propuse de cabinetele medicale. Utilizatorul va avea obligatia sa ofere datele personale reale, conform formularului de inregistrare. In cazul in care informatiile prezentate de utilizator nu sunt reale, portalul www.cabinete-medici.ro are dreptul sa suspende contul utilizatorului.  

5. Toate informatiile despre fiecare unitate inscrisa in portalul www.cabinete-medici.ro sunt cu caracter strict informativ pentru utilizatorii care au nevoie de informatii medicale. Cabinetele care nu doresc sa apara pe portalul www.cabinete-medici.ro au dreptul de a solicita (prin telefon sau e-mail) stergerea informatiilor din site.

 

Recuperare Medicala

Cabinet Recuperare Medicala CENTURION X MED

Cabinet Recuperare Medicala CENTURION X MED

Iasi
0746 - 036 448

Gimnastica medicala. Electroterapie. Pat Jad. Tratamente gratuite asigurati

Diabet si Nutritie

Cabinet MAXMEDICA

Cabinet MAXMEDICA

Iasi
0770-730 355 / 0731-344 102 / 0332-410 260
www.maxmedica.ro

Oftalmologie

Cabinet ASIOPTIC - DR. IVANCIU ANCA ADRIANA

Cabinet ASIOPTIC -  DR. IVANCIU ANCA ADRIANA

Bacau
0234 - 537 537/ 0744-987 081
http://www.asioptic.ro

Consultatii de specialitate Prescriere ochelari_____ Executie ochelari

Homeopatie

Cabinet Homeopatie si Acupunctura Dr. Cristina Hanganu

Cabinet Homeopatie si Acupunctura Dr. Cristina Hanganu

Sector 5
0720-445 532
www.perfectmed.wordpress.com

Dietoterapie Acupunctura Cupping

Centre Infrumusetare

BIOTHECARE ESTETIKA

BIOTHECARE ESTETIKA

Sibiu
0744 920 003 / 0369 435 683
www.biothecareestetika.com

cabinet dermatologie niculescu derma
ingrijiri la domiciliu iasi
oftalmologie bacau